Tegeltje bedrukken

Laat een tegeltje bedrukken en kies voor een origineel en leuk fotocadeau! Bij Mijn-Kado vinden we het leuk om jou te helpen met het vinden van een gepersonaliseerd geschenk. Een creatief en verrassend cadeau is de perfecte manier om een ander blij te maken of om jouw waardering aan een ander uit te spreken. Ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau? Of wil je een vriend(in), vader, moeder of geliefde laten weten wat hij of zij voor jou betekent? In ons uitgebreide aanbod vind je altijd een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid en persoon. Een tegeltje bedrukken is een van je mogelijkheden!

Bepaal zelf hoe je jouw tegeltje bedrukt

Een tegeltje bedrukken is heel makkelijk te doen in onze webshop. Je kiest eerst een formaat en vorm die jij mooi vindt. Je kunt kiezen voor een tegeltje in de hartvorm, maar ook voor een liggend of staand model in diverse maten. Kies voor een romantisch tegeltje in hartvorm waar je een foto van jou en je geliefde in plaatst of ga voor een mooi vierkant beeld met een groepsfoto die je aan een opa of oma cadeau kunt doen. Zodra je de foto hebt geüpload, kun je jouw bestelling afronden en gaan wij voor je aan de slag.

Het resultaat? Een mooi tegeltje met een glanzende coating waardoor de foto nog beter tot zijn recht komt. Je verrast iemand met een leuk en gepersonaliseerd cadeau dat niet alleen lang meegaat, maar ook overal neergezet kan worden. Ieder tegeltje wordt standaard geleverd met handige pootjes en is daardoor overal te plaatsen. We sturen jouw gepersonaliseerde foto altijd binnen 1 tot 2 werkdagen, waardoor je jouw tegeltje binnen 3 dagen in huis hebt. Zo makkelijk is het regelen van een mooi en origineel cadeautje voor jouw dierbare!

Tegeltje bedrukken: origineel én waardevol

Wil jij een tegeltje bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en ontdek je mogelijkheden: voor iedere gelegenheid vind jij een uniek en origineel tegeltje dat je met een mooie foto kunt bedrukken. Wil je jouw tegeltje liever ophalen? Ook dat is mogelijk: we staan met onze kraam wekelijks een aantal dagen op de markt in Tilburg en Waalwijk. Neem contact met ons op via e-mail of WhatsApp, we helpen je graag verder. Kies jouw originele fotocadeau in onze webshop en geef gegarandeerd een onvergetelijk geschenk, zonder dat jij hier veel tijd in hoeft te steken!