Waterfles bedrukken

Waterfles bedrukken? In onze webshop vind je alle mogelijkheden. Hier ben je verzekerd van een ruim aanbod en kun jij een leuk en origineel cadeautje geven. Daar helpen we jou graag bij: zelf hoef je alleen maar een foto te uploaden of een tekst te plaatsen: de rest regelen wij voor je. Zo kun je snel een leuk cadeau bestellen en zorgen wij ervoor dat deze snel naar jou toekomt, zodat jij een leuk en gepersonaliseerd geschenk kunt gaan geven. 

Een aluminium waterfles is het perfecte geschenk: het is niet alleen gemakkelijk om mee te nemen op vakantie of naar de sportschool, maar het is ook nog eens duurzaam en eenvoudig in gebruik. Genoeg water drinken is belangrijk en gezond: met een leuke bedrukte waterfles is het voor de ontvanger extra makkelijk om te denken aan het drinken van water. Ontdek jouw mogelijkheden in de webshop! We staan altijd voor je klaar en zijn dan ook via mail en WhatsApp bereikbaar.

Een waterfles bedrukken met een foto of tekst

Je kunt er onder andere voor kiezen om een waterfles te bedrukken met een foto. Kies een mooie of juist een grappige foto en upload deze op de webshop. Je kunt zelf bepalen of de foto alleen op de voorkant van de waterfles wordt bedrukt of ook aan de achterkant. Wil jij een leuk en grappig verjaardagscadeau of ben je op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk? Dan is het ook leuk om een tekst op de fles te laten zetten. Het is mogelijk om alleen een foto te plaatsen, maar ook alleen een tekst of beide. Zo creëer je het perfecte fotocadeau voor een vriend(in), familielid of collega. De flessen zijn al vanaf één stuks te bestellen!

Laat een leuke waterfles bedrukken voor kinderen

Een waterfles bedrukken voor kinderen behoort ook tot je mogelijkheden. Zo kun je een leuke waterfles met een foto van je zoon of dochter bestellen die ze vervolgens mee kunnen nemen op hun eerste schooldag. Je kunt ook een waterfles bedrukken met een leuk plaatje van een dier of iets anders met daarnaast de naam van je zoon of dochter. Op deze manier is het voor jouw kind nog leuker om gedurende de dag genoeg te drinken.

De waterflessen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor flessen met een inhoud van 350 ml, maar zijn er ook flessen met een inhoud van 500 ml. Het is aan jou om te bepalen welke fles jouw voorkeur heeft! Geef een origineel en leuk cadeau: laat een waterfles bedrukken!