Thermosfles bedrukken

Een thermosfles bedrukken brengt heel wat mogelijkheden met zich mee! Op deze pagina vind je verschillende soorten thermosflessen die je helemaal naar wens kunt laten bedrukken. Wat dacht je van een leuke foto of een grappige tekst? Het bedrukken van een thermosfles is een leuk en origineel cadeau! Hier vind je een overzicht van al onze waterflessen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Genoeg water drinken is belangrijk en hoe leuk is het om dit te doen uit een bedrukte waterfles? Een thermosfles bedrukken en cadeau geven is dan ook heel persoonlijk. En je kunt een fles heel makkelijk per stuk bestellen! We bedrukken de thermosfles en verzenden je geschenk, zodat je deze cadeau kunt doen. Wanneer je de fles liever wilt ophalen is dat natuurlijk ook mogelijk. Op de markt in Tilburg en Waalwijk staat de Mijn-Kado kraam meerdere dagen per week voor je klaar.

Laat je thermosfles bedrukken met een foto

Het is een van de leukste geschenken: een thermosfles bedrukken. En dat kun je onder andere doen met een foto. Wat dacht je van een grappige foto op een fles? Deze laat de ontvanger iedere keer weer lachen. Je kunt natuurlijk ook een hele lieve of een mooie foto uitkiezen. Het is een leuke en originele manier om een dierbare te verrassen. Genoeg water drinken wordt op deze manier ook nog eens een stuk leuker. Laat een thermosfles bedrukken met een foto om iemand eens goed te verrassen!

Thermosfles met tekst bedrukken: maak het persoonlijk

De thermosflessen zijn onder andere verkrijgbaar in aluminium: je bent daardoor verzekerd van een duurzaam en stevig materiaal dat lang meegaat. Het is dan ook een cadeau waar de ontvanger heel lang mee kan doen. Wil je de fles graag personaliseren? Bedruk deze dan met een naam! Je kunt er zelfs voor kiezen om een thermosfles te bedrukken met zowel een foto als een tekst. Op deze manier kies je voor het ultieme persoonlijke en originele cadeau. Ook handig voor je kind als deze naar school gaat: een mooie en gepersonaliseerde fles is ook nog eens heel leuk om mee te nemen.
Topkwaliteit thermosflessen in verschillende afmetingen: je vindt ze op deze pagina. Zo kun je kiezen voor flessen met een inhoud van 500 ml, maar ook met een inhoud van 320 of 350 ml. Heb je vragen over het bedrukken? Stel ze gerust: we zijn altijd bereikbaar via e-mail en Whatsapp en helpen je graag verder!