Tegel ontwerpen

Een tegel ontwerpen en cadeau geven? Dat kan bij Mijn-Kado! Hier vind je alle tegels die je kunt gaan bedrukken met een foto, om zo een persoonlijk cadeau te kunnen geven aan een dierbare. Wil je een leuk verjaardagscadeau geven of zoek je naar een origineel kraamgeschenk? Voor iedere persoon en iedere gelegenheid is een fotocadeau de beste optie: je bent verzekerd van een origineel cadeau dat niet alleen gewaardeerd zal worden, maar dat ook nog eens lang mee gaat. Ontdek jouw mogelijkheden voor een tegel ontwerpen en creëer je eigen persoonlijke cadeau. Dan is het extra leuk om een ander blij te maken!

Ga zelf jouw tegel ontwerpen en geef een leuk cadeau!

Een tegel ontwerpen geeft je de vrijheid om zelf te bepalen hoe je jouw cadeau wilt vormgeven. Het is niet alleen makkelijk, maar je bent in staat om helemaal zelf aan de slag te gaan met je cadeau. Je vindt hier verschillende vormen: zo is het mogelijk om een rechthoekige tegel te bedrukken, maar ook een vierkante tegel. Ook een hartvormige tegel vind je in de webshop. Nadat je een vorm hebt gekozen kun je een foto uploaden. Daarna plaats je jouw bestelling en gaan wij voor je aan de slag. We zorgen er voor dat je jouw fotocadeau snel geleverd krijgt. De Mijn-Kado kraam staat wekelijks op de markt in Tilburg en Waalwijk. Wanneer je in de buurt woont kun je altijd langskomen om jouw gepersonaliseerde cadeautje op te halen.

Ontdek alle originele tegel geschenken in de webshop

Wil jij een leuk verjaardagscadeau of een origineel geschenk om je waardering naar iemand te uiten? Een tegel ontwerpen is dé manier om dit te doen. Het is een creatief en origineel cadeau waar je de ander heel blij mee maakt. Ook goed om te weten: iedere tegel wordt geleverd met een stevige standaard, waardoor de tegel overal neergezet kan worden. Zo geeft de ontvanger dit waardevolle geschenk een mooi plekje in huis! Kies een leuke, gezellige of juist ontroerende foto en laat deze op een tegel bedrukken: de ontvanger zal er gegarandeerd blij mee zijn.

Ga jij een tegel ontwerpen of zoek je naar een ander origineel cadeau? Dit is altijd mogelijk bij Mijn-Kado. We helpen je graag met het vinden van het perfecte geschenk. Wat dacht je van een geboortetegeltje als kraamcadeau of een houten fotopaneel? Voor hulp bij het vinden van een goed geschenk kun je altijd contact met ons opnemen, zowel via e-mail als WhatsApp. We helpen je graag verder!