Tegel bedrukken

Laat hier een tegel bedrukken en kies voor een origineel cadeau! Bij Mijn-Kado vind je het perfecte cadeau voor ieder persoon en iedere gelegenheid. Een tegel laten bedrukken is een van je mogelijkheden. Tegels zijn verkrijgbaar in meerdere maten: ze hebben stuk voor stuk een glanzende toplaag en zijn daardoor het perfecte fotocadeau. Kleuren komen perfect uit op de tegel waardoor je verzekerd bent van een heldere foto. Wil jij iemand verrassen met een persoonlijk cadeautje? Laat een tegel bedrukken met een foto om de beelden van een mooi of waardevol moment altijd dichtbij te hebben.

Laat een tegel bedrukken in de gewenste vorm

Een tegel bedrukken doe je gemakkelijk en snel via de webshop. Kies eerst een van de beschikbare vormen waar je jouw foto op wilt bedrukken. De tegels zijn beschikbaar in de vormen vierkant, rechthoekig en hartvorm. Wil je jouw geliefde verrassen met een romantisch en persoonlijk cadeautje op Valentijnsdag of wil je kersverse opa en oma verrassen met een foto van een pasgeboren baby? Een tegel met een foto is een uniek fotocadeau! Upload de foto die je graag op de tegel wilt en plaats jouw bestelling. We gaan snel voor je aan de slag en zorgen ervoor dat jij snel de bedrukte tegel krijgt. Laat de tegel verzenden of haal hem bij ons op: we staan een paar dagen in de week op de markt in Tilburg en Waalwijk.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over een tegel bedrukken. We staan voor je klaar met hulp en advies en daarnaast kunnen we je ook altijd helpen om een maatwerk cadeau te ontwerpen. Het creëren en geven van een persoonlijk fotocadeau was nog nooit zo makkelijk en leuk om te doen!

Een foto bedrukken op een tegel? Dat kan bij Mijn-Kado!

Laat een tegel bedrukken met een schoolfoto van je zoon of dochter, een kraamfoto, een romantisch beeld van jou en je geliefde of een leuke foto van jou en je vriendinnen. Het is allemaal mogelijk: je bepaalt zelf welke foto jij wilt laten bedrukken op de tegel. Iedere tegel wordt geleverd met een handige standaard waardoor je de ontvanger het tegeltje gemakkelijk overal neer kan zetten. Jouw persoonlijke cadeau krijgt een mooie plek in huis. Kies jij voor een staande tegel of een liggende tegel? Upload daarna de foto en ga door met de bestelling. Je bent er dan in ieder geval van verzekerd dat je een leuk en origineel cadeau geeft: wat wil je nog meer? 

Menu