Geboortetegeltje

Een geboortetegeltje is niet alleen heel verrassend en uniek, maar ook leuk en waardevol: het perfecte cadeau voor tijdens de kraamdagen! En daar helpen wij jou graag bij, want hier laat jij met gemak een geboortetegeltje ontwerpen en bedrukken. Ga zelf aan de slag met foto’s en vul je belangrijkste gegevens in van de pasgeboren baby. Zo creëer je binnen een handomdraai een leuk kraamcadeau dat zeker in de smaak zal vallen. De geboortetegeltjes zijn verkrijgbaar in blauw, roze en groen: bekijk zelf het aanbod in de webshop!

Vul het geboortetegeltje helemaal naar wens in

Een geboortetegeltje is hét perfecte cadeau voor kersverse ouders. Het enige wat jij hoeft te doen is de gegevens van de baby invullen: de naam, de geboortetijd en de geboortedatum. Je kunt ook nog het gewicht en de lengte invullen. Daarna voeg je nog een foto toe van de baby en kun je nog een tweede foto of een ander leuk plaatje toevoegen. Een geboortetegel wordt altijd geleverd met handige pootjes waardoor het nog makkelijker is om de tegel overal neer te zetten. En een geboortetegel van Mijn-Kado wordt daarnaast snel geleverd en leuk ingepakt. Jij hoeft het alleen nog maar te geven.

Geef een geboortetegeltje aan opa en oma

Ook als ouders vind je het misschien leuk om een cadeautje te geven aan je (schoon)ouders, om de komst van hun kleinkind te vieren. Hoe leuk is het dan om een geboortetegeltje te geven! Je vult de gegevens van je kleintje in en plaatst er een lieve foto bij. Opa en oma zullen dit cadeautje maar al te graag neerzetten in huis en het kost jou daarnaast helemaal geen moeite. Dit kun je gewoon vanuit huis doen. Daarnaast helpen we jou bij Mijn-Kado graag om alles snel te regelen. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden, zodat je deze uiterlijk 3 dagen na bestelling ontvangt. 

Of je nu een origineel kraamcadeau wilt geven of een onvergetelijk geschenk wilt geven aan dierbaren voor de geboorte van een baby: hier vind je altijd genoeg mogelijkheden en een geboortetegeltje is er een van! Geef een cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen. De kwaliteit van de foto is zeer goed: de glanzende coating zorgt ervoor dat de foto lang mooi blijft. Een foto zegt meer dan duizend woorden en hiermee is een leuk fotocadeau de perfecte manier om een ander blij te maken!