Geboortetegel laten maken

Een geboortetegel laten maken: het perfecte en meest originele cadeau voor zowel kersverse papa’s en mama’s als opa’s en oma’s. Je kunt een geboortetegel laten maken voor een ander, maar ook voor jezelf, als mooi aandenken aan de eerste kraamdagen. Een geboortetegel is verkrijgbaar in meerdere kleuren: blauw, roze en groen. Je kunt zelf de naam, geboortedatum, gewicht, lengte en eventuele andere informatie invullen. Vervolgens upload je een mooie foto. Daarna kun je jouw bestelling plaatsen en krijg je snel jouw geboortetegel bezorgd.

Maak kersverse ouders blij met een geboortetegel

Als er een nieuw gezins- en familielid bij is gekomen moet dit natuurlijk groots gevierd worden. Tijdens de kraamweek zullen de kersverse ouders volop cadeautjes ontvangen. En wanneer jij graag een leuk en origineel cadeau wilt geven is een geboortetegel altijd een aanrader. Een geboortetegel laten maken is makkelijk: in deze webshop kun je direct de gegevens invullen en een foto uploaden. Je krijgt daarna snel een mooie geboortetegel die je cadeau kunt doen. Deze tegel kan dankzij de pootje aan de onderzijde overal neergezet worden, bijvoorbeeld op het nachtkastje of op de babykamer. Je geeft gegarandeerd een origineel geschenk!

Geboortetegel laten maken voor opa en oma

Het is natuurlijk ook leuk om grootouders te verblijden met een leuk cadeautje. Voor de opa’s en oma’s kun je een geboortetegel laten maken die ze in huis kunnen neerzetten. Vul de naam, de geboortedatum en geboortetijd in. Ook het gewicht en de lengte kun je nog invullen. Daarna upload je een afbeelding van jouw pasgeboren kleintje en kun je de bestelling afronden. Wij zorgen ervoor dat jouw fotocadeau zo snel mogelijk naar je toe komt, zodat je dit cadeau kunt doen. Haal je dit liever op? Dat kan: wij staan met onze kraam iedere week op de markt in Tilburg en Waalwijk.

Een kraamcadeau geven is altijd leuk! En wanneer je kiest voor een origineel fotocadeau weet je zeker dat jouw geschenk niet snel vergeten zal worden. Een geboortetegel maken kost je niet veel tijd, maar het zorgt er wel voor dat jij een persoonlijk en uniek cadeau geeft. Heb je vragen of wil je graag een cadeau op maat laten maken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen: we helpen je graag! Via WhatsApp en e-mail zijn we altijd bereikbaar en staan we voor jou klaar om het perfecte gepersonaliseerde cadeau te ontwerpen!