Fotopaneel

Een fotopaneel is leuk én persoonlijk om te geven! Dit fotocadeau is niet alleen heel origineel, maar de ontvanger kan er ook nog eens heel lang van genieten. Een mooi paneel heeft een stevige standaard waarmee de foto zowel horizontaal als verticaal neergezet kan worden. Wat ga jij kiezen? In de webshop vind je houten panelen in een rustieke look, terwijl je ook voor een strakke uitstraling kunt gaan met een van de aluminium panelen. Bij Mijn-Kado vind je altijd een mooi fotopaneel, kies je gemakkelijk de juiste maat en laat je jouw foto eenvoudig en snel bedrukken. 

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Er zijn heel wat redenen om voor een leuk fotopaneel te kiezen. Een verjaardag, een geboorte of zomaar omdat je iemand wilt verrassen: een mooie foto is een origineel cadeau dat lang meegaat. Daarnaast is het vaak ook een waardevol cadeau, want een foto zegt tenslotte meer dan duizend woorden! Wil jij iemand blij maken of verrassen met een leuk geschenk? Bekijk hier het aanbod en vind het perfecte cadeau om te geven: laat je product verzenden of haal deze op bij de Mijn-Kado marktkraam in Tilburg of Waalwijk!

Houten fotopaneel

Een houten fotopaneel kiezen? Een fotopaneel is gemaakt van houtvezels en zorgt voor een strak en stevig materiaal waar je iedere foto op kunt laten bedrukken. De volledige voorkant van het paneel wordt bedrukt met de foto, zonder dat er een lijst omheen zit. Zo kies je voor een unieke uitstraling. De houtlook maakt het helemaal af en zorgt voor een bijzondere look! Wil je een babyfoto cadeau doen aan een kersverse opa en oma? Of wil je jouw vriendschap laten vastleggen op een mooi houten fotopaneel? Het enige wat jij hoeft te doen is de foto uploaden en jouw bestelling plaatsen: wij gaan voor je aan de slag met het maken van jouw unieke fotopaneel.

Aluminium fotopaneel

Ook een aluminium fotopaneel is een goede keuze. Ze staan bekend om hun luxe uitstraling. Dit komt door de glanzende coating die kleuren extra laat sprankelen. Het paneel is dan ook perfect om een professionele foto op te laten drukken of een kunstwerk dat je graag in huis wilt hangen. Het kras-, hitte- en vochtbestendige paneel plaats je ook gemakkelijk in de tuin, bijvoorbeeld om je terras gezellig te maken. Ook als je een leuke foto cadeau wilt doen aan vrienden of familie is een aluminium fotopaneel een goede keuze. Bekijk zelf het complete aanbod en laat het snel verzenden!

Menu