Fotocadeau van Mijn-Kado

Een uniek cadeau voor iedereen!

Voor elke gelegenheid een gepersonaliseerd en uniek fotocadeau

Bij Mijn-Kado vind je de leukste en meest originele cadeaus voor elke gelegenheid, alle leeftijden en ieder moment. Maak een uniek fotocadeau door een persoonlijke foto en tekst te ontwerpen op een van onze bekers, sleutelhangers of andere producten. Een ideaal cadeau voor jezelf of om iemand te verrassen! 

 Favoriete fotocadeaus

Waarom Mijn-Kado

Eindeloze mogelijkheden

Uitgebreid aanbod cadeau artikelen

Uniek en origineel

2-3 werkdagen levertijd

Producten

Het assortiment aan fotocadeaus is erg ruim en biedt voor ieder wat wils. Als origineel kraamcadeau zijn er rompertjes te bestellen en voor honden een halsband of hondenpenning. De favoriete fotocadeaus van dit moment zijn de verschillende kleuren mokken, de puzzel van 252 stukjes en een muismat.

Voor de kerst zijn er diversen kerstballen en hangers te personaliseren en bestellen. Ideaal voor de feestdagen met een origineel fotocadeau in de kerstboom!

Mokken

Blikken

Sleutelhangers

Onderzetters

Drinkflessen

Wat anderen zeggen over Mijn-Kado

Een uniek fotocadeau voor iedere gelegenheid!

Maak een fotocadeau door een persoonlijke foto met tekst te ontwerpen op een van onze producten. Een ideaal cadeau voor jezelf of om iemand te verrassen!

Door de grote hoeveelheid fotocadeaus in ons assortiment is er voor iedereen wat leuks te vinden. Een telefoonhoesje voor je dochter of een unieke mok voor de buurvrouw als cadeau. Bij Mijn-Kado is alles mogelijk om die speciale herinnering vast te leggen.

Bestel het fotocadeau eenvoudig via de website en upload je favoriete foto en tekst om een gepersonaliseerd en uniek cadeau te laten maken.

Menu