Foto op leisteen

Met een foto op leisteen kies jij voor een origineel én leuk cadeau! Hier vind je dan ook al jouw mogelijkheden. Ontdek het aanbod bij Mijn-Kado en verras een dierbare met een onvergetelijk geschenk. Een fotocadeau is altijd een goed idee; het is persoonlijk, waardevol en duurzaam. Je kunt het altijd laten staan en hier lang van genieten. Vooral wanneer je kiest voor een foto op leisteen. Dit sterke materiaal kan goed tegen een stootje en zorgt er daarnaast ook voor dat de foto prachtig uitkomt. Het perfecte cadeau!

Foto op leisteen is uniek en mooi: de bovenzijde is wit, heeft een gladde structuur en is voorzien van een glanzende coating. De coating maakt de leisteen geschikt voor het bedrukken met een foto: je kunt gemakkelijk de gewenste foto op bedrukken. Wat dacht je van een schoolfoto, een gezellige groepsfoto van de familie of een romantisch kiekje van jou en je partner? Jij bepaalt de foto en daarna gaan wij voor je aan de slag met het creëren van een uniek cadeau.

Niets gevonden.

Iedere foto op leisteen is uniek

Een ding is zeker: met een foto op leisteen kies je gegarandeerd voor een origineel geschenk. Ieder exemplaar op onze webshop is namelijk voorzien van een unieke structuur, waardoor je altijd een bijzonder resultaat krijgt. Het heeft daarnaast ook een luxe uitstraling. Je kiest voor een echt natuurproduct, waardoor je zeker bent van een unieke look. Jouw leisteen foto wordt geleverd met stevige pootjes waardoor de foto altijd op een sterke standaard staat en overal in huis neergezet kan worden.

Laat je unieke fotocadeau snel verzenden

Leisteen is verkrijgbaar in meerdere vormen: vierkant, rechthoek en hartvorm. Je kunt zelf een vorm kiezen en de foto uploaden. Na bestelling wordt deze op de tegel gedrukt en snel naar jou verzonden. Je kunt jouw bestelling ook bij ons ophalen: we staan meerdere dagen per week op de markt in Tilburg en Waalwijk met onze Mijn-Kado kraam. Kies voor een mooie foto op leisteen en verras een vriend, familielid of collega, er zijn volop mogelijkheden. Van staande tot liggende leisteen panelen of een leisteen in hartvorm: je kunt altijd het perfecte cadeau vinden voor jouw dierbare en daar helpen we jou graag bij. Heb je vragen of wil je meer weten over je mogelijkheden? Neem gemakkelijk contact met ons op via WhatsApp of e-mail!