Drinkfles bedrukken

Een drinkfles bedrukken? Dan ben je hier op de juiste plek! We gaan graag voor je aan de slag met het bedrukken van een drinkfles, zodat jij verzekerd bent van een leuk en origineel cadeau. Hier vind je de meest leuke en gepersonaliseerde cadeaus voor iedere gelegenheid. Van een verjaardag tot een slagingsfeest of gewoon zomaar, omdat je jouw waardering voor iemand wilt uitspreken. Laat een drinkfles bedrukken en geef een leuk cadeautje dat heel lang gebruikt kan worden!

Soms is het lastig om iets te bedenken dat je cadeau kunt doen. Maar met de originele cadeau’s van Mijn-Kado geef je altijd de leukste geschenken. Een drinkfles bedrukken is een van onze mogelijkheden: upload een foto op onze webshop en bestel de drinkfles. Wij gaan dan voor je aan de slag en zorgen dat deze snel wordt geleverd. Woon je in Tilburg of Waalwijk of in de buurt? Dan kun je ook langskomen bij de Mijn-Kado kraam op de markt. Je cadeau wordt altijd mooi ingepakt, zodat het nog leuker is om te geven!

Aluminium drinkfles bedrukken met tekst

Je kunt ook een drinkfles bedrukken met een tekst. Zo maak je een cadeau extra persoonlijk! Laat een naam op de fles bedrukken in het door jou gekozen lettertype of kies voor een andere leuke tekst. Een gepersonaliseerde drinkfles is een leuk cadeau dat optimaal gebruikt kan worden door de ontvanger. Gaat je kleindochter voor het eerst naar school? Dan is een gepersonaliseerde drinkfles met haar naam erop het perfecte geschenk! Wil je een grappig en duurzaam cadeautje geven aan een goede vriend: een drinkfles bedrukken met een leuke foto is altijd leuk!

Kies voor een gepersonaliseerde drinkfles met foto

Wie ga jij verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Er zijn heel wat manieren waarop je een drinkfles kunt laten bedrukken. Laat een drinkfles bedrukken met een foto, bijvoorbeeld van een gezellig moment die je samen hebt beleefd of een grappige foto dat leuke herinneringen oproept. Je kunt iedere foto gemakkelijk online uploaden: bij Mijn-Kado gaan we dan meteen voor je aan de slag. 

Er is altijd een leuk cadeau te vinden dat perfect past bij de persoon of de gelegenheid: deze vind je in de webshop. Van drinkflessen tot tegels: er zijn volop mogelijkheden. Heb je een ander idee voor een gepersonaliseerd cadeau? Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of WhatsApp: we staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Menu